Titlu: Societatea comerciala VANERO S.R.L
Anul si actul infiintarii: Anul 1995, Nr. Inreg ORTC-TB: J 40/16/1995
Rezumat descrieire: Societate cu capital privat romanesc, activa in domeniul constructiilor cu o experienta de peste 19 ani.
Obiectul principal de activitate: Il reprezinta executia de lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale : centre de afaceri/sectii consulare, vile rezidentiale, birouri, magazine prezentare si comerciale, restaurant/cluburi, hale birouri si depozitare.
O alta activitate dezvoltata de catre firma noastra in ultimii 14 ani este cea de executie a recuzitei de spectacole si elemente de scenotehnica pentru spectacole facand parte dintr-un numar foarte restrans a unor astfel de societati .
Activa inca de la inceput in sectorul public de stat, detine in portofoliul lucrari executate pentru institutii publice de stat cu care colaboararile sunt extreme de bune si multumitoare pentru acesti client ai societatii noastre.
Activitatile si lucrarile societatii sunt executate cu personalul de inalta si medie calificare precum si cu subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.
Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare.
Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subanteprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.
Angajamentul societatii: Politica celor 3 zerouri ( “0”):
Intarzieri =”0” ;Reclamatii =”0”; Nemultumiti=”0”;